was successfully added to your cart.

Coș

Vindecare prin nutritie

Prefata la prima editie – Otto Buchinger

By | Otto Buchinger - Metode auxiliare sub forma biologica, Uncategorized | No Comments

Atat inteleptul cat si omul simplu are mai mult inceredere in tratarea omului bolnav prin metode simple.

Arsenalul artei noastre de a vindeca este astazi atat de incarcat, metodele consultatiilor si mijloacele tratamentului bolnavilor sunt atat de multiple incat astazi nu mai este posibila o universalitate in medicina(un medic universal).

Medici specialisti peste tot!

Medici de nervi, de stomac si intestinte, de copii, ochi, ORL, de piele si sexuale, de plamani, de femei, de nutritie etc.

Singura chiar meseria (arta) chirurgului ne arata ca unul este mai specialist in vezica biliara, altul mai mult operator de creier, al treilea mai mult ortoped etc. La acestia se mai adauga multimea specialistilor in boli psihice (dupa Coue, dupa Freud, dupa Jung, dupa Aglet etc.)

In baza celor 35 de ani de observatie de la paturile bolnavilor si in orele de consultatie sunt astazi de parare ca agentii vindecatori: aer, lumina, apa, dieta, homeoterapie si post, sunt in masura sa fereasca pe oameni de a se imbolnavi si de a-i elibera din boala.

Ca sa raspund imediat criticii ieftine: am toata consideratia pentru chirurgia de urgenta, fata de binefacerea morfinei, fata de ajutorul de nastere, fata de usurarea diagnosticului prin radiografii, viteza de sedimentare, examenul fundului de ochi, ca sa enumar numai cateva!

Cele spuse mai sus despre mijloacele naturale de vindecare raman valabile.

Dintre mijloacele naturale de vindecare, cea mai mare impresie mi-a facut-o postul.

Un englez renumit – care putea fi Bernard Shaw – a fost intrebat ce parere are despre vegetarianism? El a raspuns ca un singur cuvant “Myself” (ajutor propriu, prin mine insumi).

Desigur, propria ta experienta cantareste mai mult si e mai vie decat ceea ce ai citit sau ai aflat de la altii.

Asa este cazul in viata, caci si eu am ajuns intr-o grea suferinta la post.

La sfarsitul razboiului m-am imbolnavit de o grava inflamatie a amigdalelor, dupa care a urmat un primejdios reumatism articular cu temperatura variabila care dupa doua luni a intrat in faza cronica cu scaderea muschilor, ficat marit si basica fierei inflamata.

Diagnosticul pus de un medic competent din Wiesbaden a fost pus si simplu infricosator si ma facea sa merg catre un trist viitor. Eram exasperat.

La sfatul dat mie de un necunoscator in materie, un vechi prieten fost ofiter de marina, am inceput un sever post de 3 saptamani la Ferburg la Gustav Riedlin, conducatorul medicilor germani ce practicau postul.

S-a ivit o grozava schimbare. Membrele s-au liberat, dar crizele de fiere nu au cedat.

A doua cura de 4 saptamani am urmat-o la Dresda la Siegfried Moller si a avut ca rezultat (dupa o criza puternica de numai 5 minute de colica bolnava) au disparut toate suferintele si crizele de ficat pentru totdeauna.

De atunci sunt mereu sanatos si apt de munca. Dar la fiecare 2 ani eu fac 2-3 saptamani de post.

Daca unui om i-a reusit un tratament, eu il recomand tuturor.

Dar cu atat mai mult un viitor medic caruia i-a reusit un remediu (cura) si el e teoretic convins de acest mijloc, dupa experientele si urmarirea bolnavilor sai el isi completeaza metoda si prin observatiile sale.

Din 1919, am recomandat si observat 3.200 de cazuri, reusind sa adun suficiente dovezi.

Ma simt dator sa prescriu cura impreuna cu metodele ajutatoare (care au mare importanta si depind de reusita) si sa le expun complet ca toata lumea, in special lumea medicilor sa vada si sa nu fie de la inceput contra acestei cure spre binele oamenilor.

Cele mai multe date de fiziologia si patologia curei de infometare sunt luate din literatura si lucrarile importante ale urmatorilor autori: Francis Benedict, Sergius Murgulus, Hana Gunther si Eduard Bertholet.

Autorii mai sus aratati insa n-au facut experiente de infometare.

Din contra, autori ca Riedlin, Moller, si Fr. Segesser au facut experiente dupa cum vom arata mai jos.

Autorul acestei carti (Buchinger) a practicat infometarea si de 3 ani are un mic laborator la dispozitie cu asistenta unui medic.

Mai e nevoie de timp pentru a ajunge sa se faca toate verificarile stiintifice, dar autorul poate sa afirme eficienta curei de infometare prin experientele practicate personal caci a urmarit cu atentie toate fenomenele astfel ca are dreptul sa scrie asupra postului si infometarii.

Aceasta carte este o incercare indrazneata a unui medic de a reda nu numai practica medicala dar si convingerea lui sufleteasca profunda de reusita.

Cartea asta nu stabileste norme caci lumea fiecarui medic e dorinta prin care ajungi la vindecare si reusita.

La sfarsitul cartii acesteia e bine de stiu ca postul ca drum al vindecarii este cel mai bun de avut in vedere dar si sugestia face partea din reusita vindecarii.

Este absolut necesara sugestia.

“Metode auxiliare sub forma biologica” – Dr. Otto Buchinger 1964

Detoxifiere cu sucuri naturale presate la rece

By | Detoxifiere | No Comments

In profida „minunilor medicinale moderne”, starea sanatatii oamenilor in intreaga lume continua sa se degradeze. Cert este ca in ultimii ani, poluarea si contaminarea hranei, aerului si apei au devenit probleme de interes major. In realitate, pe masura ce populatia planetei continua sa creasca, iar ritmul industrializarii se accelereaza neincetat, otravirea vietii pe Pamant devine pe zi ce trece tot mai grava.

Datorita degradarii radicale a mediului in care traim, se produce o erodare la fel de rapida a calitatii vietii umane. Majoritatea victimelor bolilor nu constientizeaza corelatia directa dintre poluarea externa a mediului cu poluarea interna a corpului uman. Toate otravurile care ajung in ecosistemele naturii patrund invariabil in corpul uman. Acelasi principiu se aplica sanatatii noastre.

Singura modalitate reala de a vindeca orice boala cronica sau afectiune degenerativa este eliminarea cauzei fundamentale, adica curatand corpul de toxinele care polueaza sangele si tesuturile. Asta inseamna detoxifierea mediului intern al corpului, repararea pagubelor toxice provocate organelor interne si refacerea echilibrului tuturor functiilor vitale esentiale. Dr. Theodore Baroody, autorul cartii Alklize or Die sustine cu tarie aceeasi idee. „Nenumaratele denumiri ale bolilor nu prea are importanta. Conteaza insa faptul ca toate au aceeasi cauza fundamentala… prea multe reziduri acide in tesuturile din corp!… Aceste resturi tisulare determina sanatatea sau boala!”

Fruits day detoxifiere cu sucuri naturale

Fruits Day

By | Detoxifiere | No Comments

Ce spui de o zi pe saptamana in care sa uiti de alimentatie si de gatit! Haideti sa reflectam un pic. Aparatul digestiv proceseaza de ani buni, zilnic in medie 10 ore alimente din ce in ce mai denaturate. Prin denaturante inteleg chimicalele, hormonii si mutatiile prin care sunt hranite, rafinate si procesate produsele din ziua de azi! Iar, abtinerea de la alimente permite mecanismelor innascute de detoxifiere ale corpului si reactiile imunitare sa actioneze la capacitate maxima. Astfel cu Fruits Day sistemul digestiv beneficiaza saptamanal de o perioada de odihna, iar corpul ia o scurta pauza de la datorie, reglandu-se si reechilibrandu-se.

Aceasta minunata zi numita “Fruits day” este un pas primordial catre longevitate si ingrijirea templului interior, chiar foarte eficienta pentru organele care sunt implicate in procesul de a descompune alimentele ingerate in energia de care are corpul nevoie zilnic pentru o buna functionare. Practic oferim un repaus saptamanal aparatului digestiv in care sa ne hranim viu cu energie procesata de storcatoarele noastre lente si daca este cazul, salate usoare de avocado, germeni si lastari. Studiile confirma cat de benefic este Fruits Day abordat in stilul de viata. Este cat se poate de simplu.

Luam ca exemplu duminica, fiind o zi libera in care marea majoritate isi dedica timpul pretios lor si familiei, prin odihna, menajare, relaxare si meditare. Sa completam aceasta zi minunata cu un repaus si pentru aparatul digestiv, fiind exact ceea ce ii trebuie si exact in momentul potrivit. Asadar recurgem la 2L de Suc Super Natural si eventual, daca este cazul dupa cum spuneam se consuma si salate crude. Nu gatim la foc nimic, ne abtinem de la produsele rafinate/procesate si acide, evitand stresul si tensiunea si ne armam corpul cu antioxidanti, enzime si vitamine pentru urmatoarea saptamana activa. Cum spuneam este simplu ca un suc supernatural din iarba de grau.

Recomandarile alimentare prezentate sunt elaborate special in scopul detoxifierii. Detoxifierea impune o dieta care genereaza un minimum de reziduri acide, consumand cantitati minime de energie pentru digestie, oferind maximum de nutrienti si asigurand corpului elementele de care are nevoie pentru a se curata. Ca nota, in ziua in care consumati Fruits Day, sunteti liberi si dedicati timpul odihnei si detoxifierii, veti salva mai mult timp cu lipsa gatitului si a prepararii meselor.

Poti incepe chiar azi Fruits Day singur acasa sau cu o comanda online pentru tine si familia ta in sectiunea programe de detoxifiere sau alege sucurile preferate 100% naturale din fructe si legume, fara zahar, apa sau aditivi, iar noi ti le pregatim cu spirit energic si ti le aducem acasa sau la birou de luni pana sambata! Cum se poate mai usor?

Pentru ambitiosii care doresc Fruits Day ca si stil de viata, pot opta pentru un abonament pentru 1, 3 sau 6 luni. Abonament in care tu vei uita de alimentatie si te pregatesti de relaxare, iar noi vom prepara si livra pentru tine saptamanal detoxul preferat pentru Fruits day!

Noi iti dorim o zi fresh si sanatate din plin!

Costuri Fruits Day

1zi– comanda minima 50 de lei – programe detoxifiere sau sucuri naturale la alegere

Abonamentele Fruits Day beneficiaza de 10% reducere la orice program de detoxifiere ales si se pot alterna.

1luna – x4 livrari

3luni – x12 livrari

6luni – x36 livrari

Comanda telefonic la 0752 766 813

Despre alimente de origine vegetala si animala II

Despre pesticide, alimente de origine vegetala si animala II

By | Detoxifiere | No Comments

Este aproape inutil sa ne facem griji in privinta pesticidelor deoarece organismul stie foarte bine cum sa se descurce cu ele si mai mult, organismele vegetale stiu cum sa se protejeze de inamici. Important este sa ne orientam cum sa ne alimentam sanatos cat sa crestem longevivi si cum sa intretinem sanatatea. Exista o gama foarte larga de studii ample in laboratoare pe animale, pe sute de mii de subiecti umani, chiar si pe populatii intregi, care sunt foarte captivante si care pot tria foarte usor multitudinea de controverse si informatii false care au indus populatia in eroare.

Un alt studiu privind efectele aflatoxinei care este o toxina foarte periculoasa adusa in alimentele procesate prin modul de preparare si conservare:

“Era un experiment ce avea in vedere cancerul de ficat si consumul de proteine animale, studiu facut pe 2 grupuri de animale de laborator. Unui grup I s-a dat aflatoxina, iar animalele au fost hranite cu o dieta ce continea 20% proteina. Celui de-al doilea grup i-a fost data aceasi cantitate de aflatoxina, dar dieta continea 5% proteine. Toti soriceii care a fost hraniti cu dieta de 20% proteine au facut cancer la ficat sau leziuni premergatoare acestuia. Nu a fost diferenta neinsemnata ci de 100% fata de 0%. Aceste concluzii confirmau observatiile facute de mine pe copii filipinezi. Cei mai vulnerabili la boala erau cei care foloseau dietele cele mai bogate in proteine.” – Dr T. Colin Campbell, coautor al bestseller-ului Studiu China, profesor emerit de biochimie nutritionala – Universitatea Cornell

Majoritatea fructelor si legumelor din intreaga industrie sunt stropite cu diferite substante si crescute cu diferite ingrasaminte, si totusi, ele in loc sa mareasca riscul de boala ne protejeaza atat de bine incat se gasesc cele mai putine boli printre consumatorii de vegetale. Un consumator omnivor, in momentul in care gaseste argumente in defavoarea dietei lui, adoptata inca din familie si traditii, fiind clasificata drept „alimentatie nesanatoasa sau dezechilibrata”, inevitabil va gasi diferite motive pentru a-si apara egoul in pesticidele si insecticidele din fructe si legume uitand de cauza hormonilor de crestere care dupa cum stim provoaca mutatii si transforma toata problema alimentatiei nerationale in pesticide si/sau ca fructele si legumele ingrasa! Totodata ne lipseste simtamantul ca ne hranim sanatos si totusi recurgem la ceea ce se comercializeaza pentru un plus de confort intoxicandu-ne.

Este vital sa aducem in alimentatie un raport mult mai mare si mai diversificat de leguminoase. Pentru o tara prospera avem nevoie de o populatie longeviva, nu bolnava. Asa cum frunzele de patrunjel verde curata si fluidizieaza sangele, sucul din iarba de grau este un super medicament, usturoiul si catina sunt antibiotice oferite de natura, sucul din varza opreste ulceratiile, germenii si lastarii sunt un super aliment, rodia protejeaza inima si creerul, sfecla rosie ficatul si exista mii de referinte precum curele cu sucuri naturale care fac minuni printre bolnavi.

Citeste prima parte.

Consuma zilnic fructe si legume si urmareste-ne pe Super-Natural.ro

alimente de origine vegetala si animala

Despre pesticide, alimente de origine vegetala si animala I

By | Detoxifiere | No Comments

As putea spune ca majoritatea consumatorilor se tem foarte mult de contaminarea fructelor si a vegetalelor si aproape deloc fata de cele de origine animala, care metabolizeaza in perioada lor de dezvoltare diferite substante periculoase precum hormonii de crestere ce provoaca mutatii in organismal nostru si cu atat mai mult si pesticidele din furajele cu care sunt hranite.

Daca ne uitam peste majoritatea studiilor si a statisticilor observam ca absolut toate sustin ideea ca, cu cat se consuma mai multe vegetale, fructe si legume cu atat riscul de boli tumorale este mai mic. Alimentele de origine vegetala contin o serie complexa de substante active care lucreaza in simbioza cu organismul si care il protejeaza impotriva neoplaziilor, ceea ce gasim in carne, iar din punct de vedere biochimic este exact opusul si cu mult inferior nutritiv ca si aliment comparativ cu o leguma.

Ca si argument in defavoarea alimentelor de origine animala privind poluantii din mediu inconjurator sa luam exemplu o crescatorie de peste si din pacate am sa va transmit ca pestii si crustaceele care provin din crescatorii sau din mediul natural sunt extrem de periculoase si aici discutam de bioacumulare, care este un proces de sintetizare  si acumulare treptata de toxine in anumite organe si mai exact si in grasimea animalului. Institutiile de oncologie de pe intreaga planeta sustin o rata din ce in ce mai mare de tumori(cancere) la pesti, tinand cont de poluarea industrializarii, un peste contine cam 200 de substante chimice periculoase din 900 care se gasesc in apa. Rata de mortalitate prin cancer la vietuitoarele marilor si ale oceanelor este mai mare de 60% fata de acum 20 de ani. Cat despre crescatoriile de pesti  suntem constienti cu totii ca genele din care provin scade enorm calitatea si ca apa din care se hraneste animalul este tratata cu diferite pesticide sau substante chimice si sunt hraniti cu hormoni de crestere care dupa cum spuneam provoaca mutatii in organism. Dar nu doresc sa pun accent pe carnea de peste, discutam de toata industria alimentara care porneste de la germinare si pana la sacrificare, toate sunt crescute cu diferite substante toxice,  sunt animale si hibrizi modificati genetic, manipulati si consumati intr-un mod foarte gresit. Partea cea mai urata este ca substantele toxice precum hormonii, pesticidele si chimicalele odata metabolizate de organismul animalului  isi schimba forma chimica, devine mai puternica si provoaca urmari nedorite consumatorului final, adica noua. Cat despre vegetale pot spune ca au un organism magnific prin care isi dezvolta fibre pentru a se proteza de substantele nocive, de daunatori sau dezastre naturale. Fibre care se gasesc exclusiv in plante, flori, fructe si leguminoase. Dupa cum umbla o vorba precum ca boala pleaca din colon si intestine unde are loc absorbtia, se pare ca fibrele joaca un rol crucial in mentinerea tranzitului curat.

“In anul 2002, Tetsuya Endo si colaboratorii de la Universitatea Hokkaido, Japonia, au gasit in ficatul de balena concentratii de mercur de 1.970 micrograme pe gram. Aceasta inseamna aproape de 5.000 de ori mai mult decat limita stabilita de guvernul japonez – 0,4 micrograme de mercur pe gramul de carne. La aceste concentratii, un adult cu greutatea de 60 kg, consumand numai 0,15 g de ficat, adica a sasea parte dintr-un gram, ar depasi nivelul de mercur admis, pentru o saptamana, de catre Organizaþia Mondiala a Sanataþii. In medie, concentratiile de mercur in ficatul de balena si delfin au fost de 370 micrograme pe gram, adica de 900 de ori mai mult decat limitele admise. Agentia Americana pentru Alimente si Agentia Americana pentru Alimente si Medicamente arata ca pestele contine cantitati mult mai mari de pesticide decat fructele, zarzavaturile, legumele si cerealele. In Statele Unite se folosesc in fiecare an aproximativ 600 de pesticide diferite, in greutate totala de 500 milioane de kilograme. Cand se raspandesc pe terenurile cultivate, pesticidele ajung si in paraie, rauri, lacuri, mari si oceane “ Alimentatie Inteligenta  – Emil Radulescu

Centrul de Control al Bolilor din USA au declarant ca produsele cele mai infectate  sunt carnea si produsele lactate, cat despre vegetalele care au fost expuse pesticidelor trebuie sa ne facem cea mai mica grija, ele sunt folosite din necesitatea de a ne proteja culturile de daunatori, este nevoia imensa de toate alimentele pe care le poate oferi pamantul tinand cont ca exista foamete in lume.

Majoritatea pesticidelor moderne sunt preparate cu compozitie naturala in 99% din cazuri – afirma unul dintre cei mai renumiti chimisti Bruce Ames din cadrul  Universitaii California.

Citeste partea a doua.

Consuma zilnic fructe si legume si urmareste-ne pe Super-Natural.ro

De ce este rau sa consumam zaharul sub forma rafinata?

By | Detoxifiere | No Comments

Deseori am fost intrebat: Daca si fructele au zahar, atunci de ce este rau sa il consum sub forma rafinata? Nu este totuna? Nu, si iata de ce: in timp ce zaharul consumat sub forma de bauturi dulci, a torturilor, a marmeladei si a altor forme de dulciuri se absoarbe foarte repede, inundand organismul cu o cantitate enorma de gluza si/sau fructoza, declansand o secretie exagerata de insulina, care apoi va duce la hipoglicemie cu manifestarile cunoscute. Fructoza in stare naturala din fructe, fiind legata de fibre, in special de pectina, se absoarbe mult mai incet si fara sa duca la o crestere marcanta a glicemiei cu urmarile ei. Nutritionistul canadian David Jerkins, la inceputul anilor 1980 a demonstrat ca fructele dulci (ciresele de exemplu) au un indice glicemic mai mic decât zaharul, deoarece contin fibre de care este fixata fructoza (dulceata din fructe) si care nu permit o absorbtie atat de rapida. Aceste constatari au modificat conceptiile nutritionistilor despre glucide si au reorientat sfaturile dietetice pentru diabetici.
Si mai este un aspect: pentru a consuma 100-110 g de fructoza in stare naturala, trebuie ingerat peste 0.5 kg de mere, o cantitate apreciabila. In schimb, sub forma zaharului/fructozei rafinate, consumam, fara sa ne dam seama, cantitati mult mai mari, de exemplu: un pahar de bautura dulce contine echivalentul a 10 lingurite de zahar, deci aproximativ 50g, o felie de tort are 10-12 lingurite de zahar si chiar un pahar de iaurt de „fructe” contine 10 lingurite de zahar
Plus ca zaharul furnizeaza doar calorii goale, de care corpul nu are nevoie deoarece nu contin: vitamine, minerale, fibre sau substante fitochimice

Alimentatie Inteligenta, dr. Emil Radulescu

Comanda online sucuri naturale in Brasov

Detox cu sucuri naturale in Brasov

Detoxifiere cu sucuri naturale

By | Detoxifiere | No Comments

Informatii generale

  Sucurile naturale SuperNatural sunt 100% doar din fructe si legume proaspete presate la rece.
  Continutul unui program se poate servi in cel mult 48 de ore, deoarece dupa acest timp sucurile pierd un continut major din vitamine si nu va fi la fel de eficient.
  Recomandam pentru o mai buna absorbtie de vitamine servirea sucurilor cu 30 de minute inainte de masa si la aproximativ 2 ore dupa masa.
  Prin detoxifiere natura isi spune din nou cuvantul prin modul impecabil in care lucreaza cu organismul. Socrate, parintele medicinei apusene, ne transmite pana si azi ca exista o planta pentru fiecare boala. Vitaminele descompuse din fructe si legume creeaza o simbioza perfecta in organism, il ajuta sa se regenereze si sa elimine toxinele.

Generalitati

  Detoxifierea inseamna un repaus pentru aparatul digestiv si al intregului organism, aspect care este din ce in ce mai recomandat datorita stilului de viata si a alimentatiei. O cura de detoxifiere presupune in primul rand eliminarea din alimentatie a alimentelor procesate si incurajeaza consumul de sucuri naturale din fructe si legume impreuna cu cereale integrale, salate, germeni, lastari, supe creme. Favorizeaza eliminarea toxinelor din organism si pune accent pe o alimentatie sanatoasa, naturala si echilibrata. Sucurile proaspete presate la rece din fructe si legume vor fi cele care inlocuiesc mancarea inalt procesata furnizand un raport mare de elemente nutritive, ajuta la eliminarea chimicalelor, a depunerilor si la regenerarea tesuturilor bolnave.
  Proprietatile curative ale programelor de detoxifiere, au o savoare deosebita si un gust savuros, in acelasi timp fiind o sursa naturala de enzime, flavonoide, antioxidanti, vitamine si minerale care ajuta la eliberarea ficatului de toxine, la pigmentarea pielii, regenerarea tesuturilor si curatarea sangelui. In procesul de detoxifiere al ficatului, (se activeaza doua enzime antioxidante din ficat: glutation peroxidaza si glutation-s-transferaza). Aceste enzime sunt proprii ale ficatului si de cele mai multe ori se blocheaza datorita alimentatiei. Odata stimulate ele se vor descurca cel mai bine cu eliberarea toxinelor acumulate in ficat. Enzimele, aminoacizii, mineralele, vitaminele, fibrele sunt constituenti nutritivi fara de care organismul uman nu functioneaza corect. Prin purificarea organismului punem capat unei alimentatii nerationale si dezechilibrate, ceea ce este un impuls binevenit propriului metabolism si tinde catre o viata mai linistita prin sanatate si armonie fizica.
  Multe fructe si legume au calitati terapeutice dovedite stiintific. Incercati ca in timpul programului de detoxifiere sa consumati doar fructe, legume, cereale si paine integrala salate cu germeni, lastari si proteine vegetale, preparate cat mai natural.
  Consumul zilnic de apa din izvor nu trebuie sa lipseasca.
  Faceti miscare cel putin 30 de minute pe zi (chiar si mersul rapid se pune la socoteala). In cazul in care nu aveti un stil de viata activ, mergeti la inot sau alergati de cel putin 2 ori pe saptamana.
  De asemenea, in fiecare dimineata, imediat dupa ce va treziti serviti doua pahare cu apa calduta amestecata cu suc de lamaie si ghimbir razuit. Seara, inainte de culcare este recomandat un ceai din plante naturale si medicinale. Consumati cat de des puteti alge precum spirulina sau chlorella, sunt printre cele mai bogate surse de minerale din lume pe langa alte proprietati benefice unice.
  Consumati sucuri din fructe si legume, introduceti in mesele principale germeni si lastari 100% naturali in aproape orice tip de salate. Trebuie sa fie langa orice fel de mancare gatita sau raw.

Comanda online sucuri naturale in Brasov

Iarba de grau presat la rece

Suc natural din iarba de grau

By | Sucuri din iarba de grau | No Comments

50ml de suc din iarbă de grâu costa 10lei si este egal cu consumul a 2 ½ kg de fructe, legume sau vegetale, conţine minerale de 92 de tipuri, care sunt incredibil de esenţiale si hranitoare pentru organism, mai ales daca luam in calcul alimentatia si stilul de viata. Este o proteină întreagă care conţine mai mult de 20 de lipide, deci conţine mai multe proteine decât orice alt aliment. În sucul din iarbă de grâu se găsesc mai mult de 30 de enzime… mai exact spus, 7kg de iarba de grau este echivalentul la 160 de kg de fructe!
Pentru cine nu a servit niciodata suc de iarba de grau, este timpul sa incerce! Insa mare atentie, IARBA DE GRAU ARE GUST INTENS.
Te asteptam la Star Brasov sau comanda online cele mai bune sucuri naturale